Theatertechnieken

Onze ontwerpen in theatertechnieken worden gemaakt in Revit. Het deel lightdesign wordt vanuit VectorWorks geconverteerd naar Revit.

Theateradvies

‘‘Wij helpen onze opdrachtgevers, architecten en aannemers een gastvrij, comfortabel een veilige thuis te realiseren voor publiek, artiesten en technici.’’

 

Alle kennis op het gebied van theateradvies die gaandeweg de totstandkoming van een plan noodzakelijk is, kan door ons worden ingebracht, beginnend bij het onderzoek naar de haalbaarheid van een voornemen tot en met het operationeel afleveren van de geavanceerde rigging op en rond het podium.

Op en rond het podium bevindt zich, een uitgekiend systeem van hijs- en hefinstallaties en licht- en geluidapparatuur. Ook de stoelen voor het publiek en theatergordijnen maken deel uit van de theatertechniek. Maar om dit alles te realiseren, is het belangrijk er het gebouw optimaal voor uit te rusten.

Wij werken het ontwerp integraal uit, zódat een logistiek en technisch goed functionerend theater wordt bewerkstelligd en het bezoekende publiek de meest optimale beleving wordt geboden: goed zittend in een prettige omgeving, met vrij zicht op het speelvlak en een aangenaam klankbeeld ervarend.

  • Bijna 25 jaar praktijkervaring in lichtdesign, akoestiek en theatertechnieken
  • Veel ervaring met aanbestedingen, ontwerp- en bouwprocessen
  • Geluidsakoestische expertise
  • Experten op het gebied van alle theatertechnische disciplines onder één dak