Lichtdesign

Onze ontwerpen in light- & stagedesign worden gemaakt in VectorWorks Vision.
Deze zijn compatibel via GDTF & MVR-bestanden om in te laden in de lichtconsoles van Grand Ma3.

Onze Grand MA3-console is ideaal voor het aansturen van conventionele verlichting, LED arrays, movingheads of mediaservers.
Shows en scènes kunnen worden geprogrammeerd met onze console en vervolgens afgespeeld worden.

 

Met de flexibiliteit van de controle die in de software is ingebouwd, de vele uitvoeropties en alle middelen die tot onze beschikking staan ​​voor het plannen en triggeren, wordt ons ontwerp niet beperkt door nauwe beperkingen. Wat er ook moet gebeuren, wanneer het ook moet gebeuren, we kunnen het fixen, wetende dat de uitvoering elke keer goed zal zijn.

Onze Grand MA3-console kan verbinding maken met veel verschillende externe interfaces met behulp van standaardprotocollen, waardoor een compleet “show-systeem” kan worden gebouwd bestaande uit verlichting, geluid, media en bedieningselementen. Ideaal voor gekoppelde shows, presentaties, themaparken en architecturale installaties.

 

Wij ontwerpen een volledig 3D-plan van je auditorium, theater, bedrijfspresentatie of vergaderzaal met inrichting, theatertechnieken, verlichting en geluid.

Deze plannen worden aangeleverd in Revit BIM en/of Vectorworks. De programmatie van ons lichtdesign exporteren wij in jouw lichtconsole, zodat alles kant-en-klaar is.

Daarnaast geven we graag advies én komen onze specialisten met praktische en haalbare ideeën voor uw lichtplan en toneelbeeld.

  • Persoonlijk advies in elk ontwerptraject
  • Wij helpen jou met een kant-en-klaar lichtplan (compatibel met Grand MA and Chamsys)
  • Upload ons ontwerp in jouw console en je kan meteen aan de slag !
  • 3D-lichtplannen in Revit BIM of Vectorworks Vision.